Угода підписника

УГОДА ПІДПИСНИКА GREEN-WAY®

Ця Угода підписника Green-way (далі — «Угода») є офіційним документом, що встановлює Ваші права та обов’язки як Підписника Green-way, продукту, пропонованого видавництвом «Моноліт» (далі — «Моноліт»). Будь ласка, уважно ознайомтеся з його змістом.

1. РЕЄСТРАЦІЯ ЯК ПІДПИСНИКА. УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ. ВАШ АКАУНТ

Green-way — це онлайн-сервіс (далі — «Green-way»), який пропонує видавництво «Моноліт».

Після завершення реєстрації облікового запису (далі — «Акаунт») користувача Green-way Ви стаєте підписником Green-way (далі — «Підписник»). Ця угода набирає чинності після того, як Ви приймаєте її умови.

А. Сторона угоди

В усіх ситуаціях взаємодія з Green-way здійснюється на підставі договірних відносин із «Моноліт».

В. Підписки, Контент і Послуги

Будучи Підписником, Ви можете отримати доступ до певних послуг і контенту, доступного Підписникам Green-way. Під термінами «Контент» і «Послуги» у цій Угоді маються на увазі програмний клієнт Green-way і будь-які інші програмні продукти, контент та оновлення, доступ до яких Ви отримуєте, використовуючи Green-way. Під терміном «Підписки» у цій Угоді маються на увазі права доступу і/чи права користування контентом та послугами, доступ до яких Ви отримуєте за допомогою Green-way.

Кожна Підписка дає Вам право доступу до певних контенту і послуг. Деякі Підписки можуть включати додаткові умови, встановлені для цієї підписки (далі — «Умови Підписки»). Умови Підписки, Умови використання, а також Політика конфіденційності компанії «Моноліт» (яка розташована за адресою https://green-way.com.ua/test-pdd/article/privacy_policy) стають обов’язковими для виконання, тільки-но Ви погоджуєтеся на ці умови або приймаєте цю Угоду.

С. Ваш Акаунт

Закінчивши процедуру реєстрації у Green-way, Ви створюєте власний акаунт (далі — «Акаунт» у Green-way). Ви не маєте права розкривати, передавати або іншим чином надавати третім особам право користування Вашим паролем або Вашим Акаунтом. Кожен вхід у Ваш Акаунт із використанням Вашого імені користувача і/чи пароля вважається здійсненим Вами, і Ви несете відповідальність за це та за безпеку Вашої комп’ютерної системи. «Моноліт» не несе відповідальності за використання Вашого пароля й Акаунта або за будь-яку взаємодію та діяльність у Green-way, що стали результатом використання Вашого імені користувача і пароля. Ви не маєте права продавати або надавати за плату право користування своїм Акаунтом чи іншим чином передавати право користування своїм Акаунтом.

2. ЛІЦЕНЗІЇ

А. Право власності на Контент і Послуги

Усі права власності та права інтелектуальної власності, пов’язані з Контентом і Послугами та їхніми копіями, належать компанії «Моноліт» і/чи її ліцензіарам. Усі права захищено, якщо інше не встановлено цією Угодою. Контент і Послуги охороняються законодавством про авторські права, міжнародними угодами та конвенціями у сфері інтелектуальної власності й іншими нормативно-правовими актами. Контент і Послуги містять певний набір ліцензійних матеріалів, і ліцензіари «Моноліт» мають право захищати свої права у разі порушення положень цієї Угоди.

Ви не можете використовувати Контент і Послуги з будь-якою іншою метою, окрім дозволеного доступу до Green-way, та використовувати Ваші Підписки в особистих некомерційних цілях, за винятком випадків, дозволених цією Угодою чи застосовними Умовами підписки. Якщо інше не обговорено у цій Угоді (у тому числі будь-які Умови підписок або Правила використання) чи у відповідному законі, Ви не маєте права повністю або частково копіювати, робити фотокопії, відтворювати, публікувати, розповсюджувати, перекладати, здійснювати зворотне проектування, встановлювати вихідний код, модифікувати, розбирати, створювати похідні твори, а також видаляти відомості про авторські права з цього Контенту та Послуг або будь-якого програмного забезпечення, отриманого за допомогою Green-way, без попередньої письмової згоди «Моноліт». Контент і Послуги призначені для особистого користування. Ви не маєте права продавати, обтяжувати заставою або передавати копії Контенту і Послуг третім особам будь-яким чином, надавати Контент і Послуги на праві оренди чи передавати право користування ними третім особам без попереднього письмової згоди «Моноліт».

3. ПЛАТЕЖІ ТА ІНШІ ПІДПИСКИ

Усі комісійні збори за користування «Green-way» сплачуються авансом повністю.

Послуга буде надана відразу ж після надходження платежу.

У деяких випадках «Моноліт» може запропонувати безкоштовну Підписку на певні послуги чи контент. Як і у випадку з платними Підписками, Ви берете на себе усі витрати, пов’язані зі сплатою послуг інтернет-провайдера, телефонного з’єднання та інших витрат, яких зазнали під час з’єднання з Green-way, навіть якщо «Моноліт» пропонує безкоштовну підписку.

Green-way може представляти посилання на сайти третіх сторін. Деякі з них можуть стягувати додаткову плату за користування, яка не включена та не стосується абонентської плати за Підписку або до інших платежів, що стягуються за користування послугами «Моноліт». Ви несете всі додаткові витрати і приймаєте зобов’язання, які виникли в результаті відносин із цими продавцями. «Моноліт» не бере на себе жодних зобов’язань, прямих чи непрямих, пов’язаних із сайтами сторонніх виробників. Зокрема, «Моноліт» не дає жодних гарантій, прямих чи непрямих, що послуги або підписки, що пропонують сторонні продавці, не будуть змінені або їхнє надання не буде призупинено чи припинено.

ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ

Ви можете надіслати запит на повернення коштів, якщо придбали підписку помилково.

«Моноліт» поверне кошти незалежно від будь-яких обставин, якщо повернення було запитане через info@green-way.com.ua не пізніше чотирнадцяти днів після покупки і якщо в сервісі Ви провели менше 30 хвилин. Навіть якщо Ваша ситуація не відповідає описаним правилам, Ви все одно можете надіслати запит на повернення, і ми розглянемо звернення.

Кошти за покупку будуть повністю повернені Вам протягом тижня після схвалення повернення і способом оплати, яким Ви скористалися при покупці.

ЯК НАДІСЛАТИ ЗАПИТ НА ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ

Ви можете надіслати запит на повернення коштів і отримати допомогу у разі виникнення проблем з покупками на сайті Green-way.com.ua, написавши звернення на пошту info@green-way.com.ua або скориставшись формою «Зворотного зв'язку».

4. НОРМИ ПОВОДЖЕННЯ ОНЛАЙН, ШАХРАЙСТВО У СЕРВІСІ ТА ІНШІ НЕЗАКОННІ ДІЇ

Ви погоджуєтеся нести особисту відповідальність за використання Вашого Акаунта з Вашим іменем користувача і/чи паролем, а також за будь-яку взаємодію та діяльність у Green-way. Ви також погоджуєтеся, що «Моноліт» не несе відповідальності за використання Вашого Акаунта або будь-яку взаємодія та діяльність у Green-way, що стали результатом використання Вашого Облікового запису. Якщо Ви вважаєте, що конфіденційність Вашого імені користувача і/чи пароля було порушено, Ви повинні негайно сповістити про це «Моноліт», використовуючи форму технічної підтримки.

Ваше поводження у мережі та взаємини з іншими підписниками повинні відповідати загальноприйнятим нормам поведінки.

В системі коментування заборонено:
1. Розміщувати рекламу.
2. Спамити.
3. Використовувати нецензурну лексику.
4. Задавати питання не пов'язані з темою обговорення.
У разі систематичного порушення одного з цих пунктів, карається баном аккаунта.

Green-way може використовувати додатки, необхідні для виявлення програмних або апаратних ресурсів, що надають користувачу несправедливу перевагу під час вирішення тестів (далі — «Використання чит-кодів у сервісі»). Цим Ви погоджуєтеся не створювати і не сприяти створенню та використанню чит-кодів у сервісі третіми особами. Ви також погоджуєтеся, що не будете прямо чи побічно відключати або іншим чином перешкоджати роботі програм, які відповідають за виявлення та запобігання використанню чит-кодів у сервісі. Ви погоджуєтеся з тим, що «Моноліт» може відмовити Вам в участі у певних розділах сервісу, якщо буде викрито використання Вами чит-кодів у сервісі у зв’язку з використанням Green-way або Контенту і Послуг. Ви визнаєте, що «Моноліт» залишає за собою право ліквідувати Ваш Акаунт/Підписку без попереднього повідомлення.

5. ПРОСУВАННЯ І РЕКЛАМА

Якщо Ви використовуєте Green-way для просування або рекламування продукту, послуги чи заходу третіх осіб на оплатній основі (у тому числі негрошові види винагороди), Ви повинні чітко вказати джерело цієї винагороди Вашій аудиторії.

6. ВНЕСЕННЯ ЗМІН В УГОДУ

Ця Угода може бути в будь-який час змінена у двосторонньому порядку за Вашої явної згоди зі змінами, запропонованими «Моноліт». Окрім того, «Моноліт» залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни в цю Угоду (в тому числі в будь-які Умови підписок та Правила використання) в будь-який час і на власний розсуд. У цьому випадку Ви отримуєте електронною поштою повідомлення про будь-які зміни, внесені в цю Угоду «Моноліт», впродовж 60 (шістдесяти) днів до набуття чинності вказаних змін. Із текстом Угоди можна ознайомитися в будь-який час за адресою https://green-way.com.ua/test-pdd/article/subscriber_agreement.

7. ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ ТА УМОВИ РОЗІРВАННЯ

А. Термін дії

Угода набуває чинності з моменту натискання Вами кнопки «Я згоден» («I agree») і триває доти, поки не буде розірвана відповідно до умов цієї Угоди.

В. Розірвання за Вашою ініціативою

Ви можете ліквідувати свій Акаунт у будь-який час. Ви можете в будь-який час припинити використання Підписки, попросивши «Моноліт» закрити Вам доступ до Підписки.

С. Розірвання за ініціативою «Моноліт»

«Моноліт» може ліквідувати Ваш Акаунт у будь-який час, якщо (a) компанія «Моноліт» припинить надання таких Підписок аналогічним підписникам в загальному порядку чи (b) Ви порушите будь-яку з умов цієї Угоди (у тому числі Умови підписок або Правила використання). У разі якщо Ваш Акаунт або Підписка ліквідовані за ініціативою «Моноліт» через порушення Вами положень Угоди або незаконну діяльність, Ви не маєте права розраховувати на будь-яке відшкодування.

8. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

Більшість проблем користувачів можна вирішити за допомогою служби підтримки Green-way.

Ви та компанія «Моноліт» згодні докласти розумних, добросовісних зусиль, щоб вирішити будь-який спір неофіційно.

Усі спірні ситуації, не врегульовані цією угодою, регулюються нормами чинного законодавства.

9. РІЗНЕ

Актуальну версію цієї Угоди випущено 1 січня 2016 року (далі — «Дата редакції»). Якщо Ви були Підписником і до Дати редакції, ця версія замінює існуючу Угоду з «Моноліт» у момент явного прийняття Вами нової версії. Ви можете продовжити використовувати Green-way відповідно до умов попередньої версії Угоди.